Ik ben Marleen van Amelrooij.  Inmiddels met vroegpensioen na een werkzaam leven van 47 jaar.  Ik heb altijd gewerkt bij en voor relatief kleine bedrijven en beheers het hele gamma van (loon)administratie,  boekhouding,  en alles wat er verder komt kijken bij een klein bedrijf.  Nog steeds ben ik enthousiast over mijn beroep, en ik wil graag mijn kennis en ervaring aan anderen overbrengen. Dat vind ik gewoon leuk. 

 

Over Marleen...

Visie

Je begint als zelfstandige je eigen bedrijf. Wat je ook doet voor eigen rekening, het is belangrijk om vanaf het begin een betrouwbare boekhouding te voeren, en daar ook inzicht in te hebben. Zodat je niet denkt: er staat veel geld op de bank, dús ik heb veel verdiend. Dat is echt niet hetzelfde.

Natuurlijk ben je druk met de start van je bedrijf.  Daarom wil ik je adviseren en begeleiden en bij het opzetten van een correcte boekhouding, en het organiseren van de administratie.  Door zoveel mogelijk samen te werken, kun je leren het zelf te gaan  doen, zodat je op termijn wellicht alleen nog incidenteel hulp nodig hebt.  Eén keer per kwartaal kunnen we dan samen de controle over de afgelopen periode uitvoeren, en de btw aangifte verzorgen.  Daarnaast wil ik je leren  je balans en winst en verliesrekening  te ‘lezen’. 

Met mij heb je altijd iemand achter de hand om in te springen als dat nodig is.